Help:Helpdesk

Uit Amiepedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Op deze Helpdesk kun je vragen stellen. Hoe doe je dat?

Vragen stellen

Klik op "Bewerken" rechtsboven. Schrijf je vraag daarna onderaan de pagina onder de streep bij volgende vraag cq na "Leeg" en de wikicode van vier streepjes ----.

Stel je vraag daar. Dit kan, maar is niet noodzakelijk, met als onderwerp tussen twee==. Bijvoorbeeld == Hoe plaats ik een afbeelding? == Beschrijf daaronder de vraag verder.

Handtekening

Sluit je commentaar altijd af met vier tildes: ~~~~. Hierdoor verschijnt automatisch je handtekening wanneer je de pagina opslaat. Die handtekening bestaat uit je gebruikersnaam en het tijdstip van je bijdrage. Gebruik je handtekening alleen op de helpdesk of overlegpagina's, en zeker niet in artikelen. Hierdoor weten de beheerders wie de vraag heeft gesteld.

Vragen mailen

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ook altijd mailen naar redactie(at).svgamiepedia.nl.

Warning icon.png Ter info de e-mailadressen zijn niet aanklikbaar vanwege spambots. U kunt de adressen kopiëren of overtypen. Warning icon.png

Stel je vraag

Schrijf je vragen hieronder op.


Hoe plaats ik een afbeelding?

Hoe kan ik de afbeelding uploaden?

Michel Cilissen (overleg) 30 mrt 2019 12:49 (CET)

Een afbeelding uploaden gaat via "Bestand uploaden" links in het menu. Voor uitleg over het plaatsen van een afbeelding in een artikel zie deze info: Help:bestand plaatsen

Admin (overleg) 30 mrt 2019 12:53 (CET)

Volgende vraag

Leeg