Leerkrachten BS 't Häöfke in de jaren '80

Uit Amiepedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Onlangs kwamen we in het bezit van een heel bijzondere schoolfoto. Geen klassenfoto met kinderen, maar een groepsfoto van de leerkrachten van de basisschool 't Häöfke in de jaren '80. Hierop staan de juffen en één meester die ons in de jaren '80 les gaven. Allemaal gekleed in de mode van die tijd. Wat een tijdsbeeld!

Wij zijn op zoek naar mooie en bijzondere verhalen over deze leerkrachten. Heb jij een anekdote waar je met weemoed aan terugdenkt? Of een herinnering die je altijd is bijgebleven? Stuur deze dan op naar redactie(at).svgamiepedia.nl onder vermelding van de naam van de leerkracht. Dan zullen wij hem op de pagina van de betreffende leerkracht plaatsen. Op die manier verzamelen en bewaren we herinneringen aan de schooltijd die voor velen alweer een tijdje achter ons ligt! Onder de foto kun je op de naam van een leerkracht klikken om op zijn of haar pagina te komen. Natuurlijk zijn we ook opzoek naar een soortgelijke foto van basisschool 'de Kastanjehof' die in de oude jongensschool gehuisvest was. Help jij ons verder?

Groepsfoto van de leerkrachten van de basisschool in Amby, jaren '80

Van links naar rechts: Juffrouw Rien, Juffrouw Josse, Juffrouw Alda, Meester Meszner, Juffrouw Schiffelers, Juffrouw Carla Pluijmaekers, Juffrouw Ella, Juffrouw Carla Boesten en Juffrouw Jenny