NIEUW! Kaartenactie van Amiepedia

Uit Amiepedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Unieke set postkaarten van ‘Ajd Amie’

Unieke actie: Set van 11 kaarten van 'Ajd Amie'

Amiepedia heeft een mooie set ansichtkaarten samengesteld met foto’s van straatbeelden van weleer. Elf ansichtkaarten die herinneringen oproepen en ons laten zien hoe het vroeger was. De set kaarten kost 7,50 euro en wordt u aangeboden in een mooie verpakking. Een unieke eenmalige actie. De opbrengst wordt benut om de kosten te dekken van Amiepedia. Denk hierbij aan internetkosten, etc. Met uw aankoop steunt u Amiepedia!

overhandiging eerste set postkaarten bij wethouder Bastiaens

Verkoop

Opnames TV Maastricht
Opnames TV Maastricht

1. Het eerste verkoopmoment is tijdens de garagesale van 11 september 9.00-16.00 onder de poort bij Hof van Huntjens

overhandiging eerste set postkaarten bij wethouder Bastiaens

2. Kaarten zijn ook te koop op de eerst komende inloopavond in september op 13 september om 20.30 – 21.30 in de Amyerhoof.

3. Als beide data niet schikken zijn ze ook af te halen bij één van onze werkgroepleden, Biek Damoiseaux (Ambyerstraat Noord 164), Marlie van Geffen (Longinastraat 50), Ton Bron (Schovenlaan 17) of Rob Plantaz (Iepenhoven 44). Stuur van te voren even mailtje naar info@amiepedia.nl met het gewenste adres, zodat we een afhaalmoment kunnen inplannen.

Let op: mapjes moeten contant worden afgerekend. Pinnen is helaas geen optie!


Voorinschrijving is mogelijk via mail naar info@amiepedia.nl of messenger bericht via Facebook. Geef hierbij aan hoeveel kaartensets dat u wenst te kopen, uw naam en waar u de kaarten ophaalt. Vooraf betalen hoeft niet, dit vindt plaats bij het afhalen.

Hartelijk dank voor uw steun aan Amiepedia!

overhandiging eerste set postkaarten bij wethouder Bastiaens