Hoofdpagina

Uit Amiepedia
Versie door MaxvanGeffen (overleg | bijdragen) op 11 apr 2023 om 22:06
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Amiepedia


Gemeentewapen van Amby

"De vrije encyclopedie over Amby, waaraan iedereen kan meehelpen.

Amiepedia heeft tot doel een complete encyclopedie over (cultuur-historische) onderwerpen, over de mensen en de natuur van de huidige wijk Amby cq de voormalige gemeente Amby op internet te maken. Amiepedia is gratis te gebruiken om informatie te zoeken en om (zelf) informatie toe te voegen.

Momenteel zijn er 504 artikelen, 2.908 afbeeldingen.

Nieuwste pagina's: Willekeurige afbeelding: Volg ons op:
  1. Tien Buydy, authentieke Amiese Sjlaaimet
  2. Café De Keizer - deel 1
  3. Wonen in een bijzonder huis aan de Heukel
  4. Het Torenfonds ter restauratie van de H. Walburgakerk
  5. Amiemedia - Amiepedia in het nieuws -
  6. Rondje Amby
  7. 36 jaar de Stadsbus in Amby Deel 3
  8. Hand aon Hand Ping Ping
  9. De Zandkojl van Tilmans; een stukje verborgen natuur in Amby
  10. Arno Custers en Postduivenvereniging De Arend

==Beschrijving==
Nuvola apps korganizer.png Amiepedia in het nieuws? Klik hier om de artikelen te lezen.

Nuvola apps mycomputer.png Zelf een artikel schrijven mag, begin in 5 stappen!


Camera icon.png Zoek hier naar afbeeldingen op Amiepedia

Volg ons op Facebook

Bekijk onze video's op Youtube

Volg ons op Instagram


Onderwerpen
Lees het artikel over de Hoeve Waterrijk


Colofon & meedoen op Amiepedia

Werkgroep Amiepedia
De redactie cq werkgroep bestaat uit: Alphons (Biek) Damoiseaux, Chrit Damoiseaux, Marlie van Geffen, Luuk Vries, Rob Plantaz, Ton Bron, Stef Stevens, Peter Gootjes, Mieke van Hooff, Monique Hollanders en Ilona van Geffen. Met technische ondersteuning van Constant Leenders en Max van Geffen. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd terecht op de Helpdesk of mail naar info(at).svgamiepedia.nl. Daarbij krijgen we hulp van een wisselende groep vrijwilligers voor het schrijven van artikelen.

Wil je artikelen en/of foto's, video's of audiomateriaal aanleveren? Klik hier voor meer info en richtlijnen.

Amiepedia.nl: Verleden, heden en toekomst!

Disclaimer

Amiepedia is een online platform voor het bundelen van allerhande zaken die gericht zijn op Amby in het verleden, heden en toekomst. Denk hierbij aan herinneringen, archiefonderzoek, foto’s, etc. Amiepedia heeft geen commercieel oogmerk en richt zich uitsluitend op kennisdeling en kennisontwikkeling om zodoende besef en een stukje eigen identiteit te bewaren en te ontwikkelen. Voor het raadplegen van de website worden geen kosten in rekening gebracht. De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en/of aan tijdelijke interruptie onderhevig zijn. Hoewel Amiepedia haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan deze niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten of andere beschadigende consequenties die voortkomen uit het gebruik van de website. Derhalve ziet Amiepedia, binnen de grenzen van de Nederlandse wet, af van welke aansprakelijkheid dan ook. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan aub weten, wij gaan graag het gesprek met u aan. Mail naar: info@amiepedia.nl

Tenzij anders aangegeven behoudt Amiepedia zich alle rechten voor op de inhoud van deze website. Dit voorbehoud geldt voor alle vormen van informatie. Informatie van de website mag gratis worden gereproduceerd, zolang deze correct, en niet in een misleidende context, wordt gebruikt. Bij gebruik van informatie van deze website dient Amiepedia duidelijk als bron te worden vermeld. Deze website kan links bevatten naar websites van derden. Voor deze sites is Amiepedia op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk.

Gebruik intellectueel eigendom

Zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de inzender van het betreffende materiaal (de rechthebbende) is het niet toegestaan om het materiaal openbaar te maken, te verveelvoudigen, te verspreiden, of op enige wijze te gebruiken anders dan voor persoonlijk gebruik. Amiepedia heeft getracht de auteursrechten van rechthebbenden op juiste wijze na te leven. Indien u een klacht heeft dan kunt u deze aan Amiepedia kenbaar maken. Mailt u naar info@amiepedia.nl

Privacy statement

Om te kunnen reageren op vragen en verzoeken heeft Amiepedia persoonlijke gegevens van u nodig. Deze gegevens, als naam en e-mailadres, worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Tenzij de wet dit voorschrijft zal Amiepedia geen gegevens van bezoekers aan derden verstrekken. Verder worden algemene gegevens bijgehouden, zoals bijvoorbeeld de meest opgevraagde pagina's. Deze gegevens zijn niet te herleiden tot één persoon. Doel is de inrichting van de website te optimaliseren en beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze bezoekers.